10 december 2020

Snel contact via Mijn Stek

U bent overdag druk met werk, kinderen of andere zaken. En net als u iets wilt regelen bij Stek is het kantoor gesloten. Heel irritant! Met Mijn Stek kunt u nu ook snel online contact zoeken. Vraag vandaag nog uw inlogcode aan en regel zaken wanneer u wilt.

Vanuit uw luie stoel

Wij snappen dat u graag ieder moment van de dag woonzaken wilt kunnen afhandelen. Vanaf de bank of aan de eettafel, op een tijdstip dat u er gelegenheid voor heeft. Wij hebben daar Mijn Stek voor gemaakt. Dat is een digitale omgeving waar u bijvoorbeeld zelf praktische informatie over uw woning kunt vinden, uw huur kunt betalen via iDEAL en nog veel meer. Het is nu ook mogelijk om in Mijn Stek een bericht aan Stek te sturen.

Voordelen Mijn Stek

Met Mijn Stek bent u niet meer afhankelijk van openingstijden. Daarnaast heeft u geen last meer van wachttijden aan de telefoon of bij de balie op ons kantoor. U kunt gewoon uw zaken doen wanneer u wilt. Bovendien worden berichten via Mijn Stek tijdens openingsuren sneller beantwoord.

Aanmelden Mijn Stek

Wilt u ook op ieder moment gemakkelijk, snel en betrouwbaar uw woonzaken bij Stek regelen? Neem contact op en profiteer van de voordelen! Wij e-mailen u dan de informatie die nodig is om uw account te activeren. U kunt ons bellen via 0252 430 500 of ga naar stek-wonen.nl\mijnstek

Heeft u kunnen vinden wat u zocht?